Image Alt
Evente

  Shoqata “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, organizatë e themeluar me qëllimin që të përfaqësojë dhe të mbrojë të drejtat dhe interesat e distributorëve dhe shitësve me pakicë si dhe të bizneseve në përgjithësi, dhe të shërbejë si nxitëse në solidarizimin e

    Oferta & dhurata për fëmijët Event special kushtuar kreativitetit, argëtimit, workshop për fëmijë. Xhonglerë, Akrobaci, Kllown Show, Skulptori Tullumbaceve, Prestigjator, Bonceta, Tao Kuando Show, Dance, Facepainting, "Shëno të drejtën tënde" Konkurs: Vishu me ngjyra, posto foton në facebook Kristal Center 1 dhe bëhu

You don't have permission to register