Image Alt

Shërbimet

KRISTAL CENTER

MË SHUMË SE NJË QENDËR TREGTARE

g Supermarket

“Conad” – Marka Conad, me mbi 1000 produkte të ndara në kategori të ndryshme merceologjike, ka fituar në vite besimin e konsumatorit duke shpalosur në mënyrë perfekte raportin cilësi–çmim. Të gjitha produktet me markë Conad janë prodhuar me kujdes, seleksionuar dhe kontrolluar rreptësisht. Asnjë nga produktet ushqimore nuk përmbajnë përberës me prejardhje gjenetikisht të modifikuarë (OMGJ). Kjo konfirmon edhe nje herë kujdesin qe ka Conad per t’i garantuar konsumatorit një ushqim sa më të sigurt.

r Shërbim Bankar

BKT ju ofron shërbime bankare, si: hapje llogarie rrjedhëse, llogarie kursimi, të gjitha llojet e depozitave, të gjitha llojet e veprimeve në arkë, transferta parash, pagesa faturash, etj.

r ATM

Në Kristal Center gjen dhe shërbimin ATM të disa bankave, si :BKT Bank, ProCredit Bank, Alpha Bank, Raiffeisen Bank, FIBANK.
Blerja në Kristal Center kthehet në argëtim.

j Këmbim Valutor

Në Kristal Center gjeni dhe shërbimin e këmbimit valutor, të cilin ju’a ofron Yldon Exhange. Eja në Kristal Center, çdo gjë tjetër e gjen tek ne.

Wellness and Spa

Bamboo Nail Bars, ne shpikëm eksperiencën e re të të bërit thonjtë. Na vizito në Kristal Center, për të tjerat kujdesemi ne.
Kristal Center 0692020693.

Internet/Telefoni/TV

Te duhet internet, linjë telefonike, paketë TV?
Të gjitha i gjen tek TRING, në Kristal Center.
3 NË 1, Internet super i shpejtë me Fibër Optike & My Tring IPTV.

Sherbim Okulistik

German Optik - Klinika e Syrit
Profesioniste te diplomuar ne Rome ne fushen e Optikes, specializuar ne korigjimet e strabizmit, ambliopise,keratokonus.

Në Kristal Center

GJEN MARKAT MË TË MIRA TË VESHJEVE DHE JO VETËM!

You don't have permission to register