Image Alt
Evente

Verës po i vjen fundi, pushimet po mbarojnë, erdhi koha e shkollës :) Përsëri në shkollë dhe përsëri në Kristal Center, ku gjeni gjithcka që ju duhet për tu rikthyer në shkollë :) Libraria Kristal, Sport Vision Albania , Vigoss Aksesor, Neptun

Në Kristal Center festojmë 13 Vjetorin e hapjes 🥳🥳 13 vjet përvojë duke qënë gjithmonë pranë jush 😍😊. Numërojmë mbi 40 njësi shërbimi të të gjitha kategorive dhe vazhdojme të rritemi 💪. Ju mirëpresim së shpejti në Kristal Center me një palestër

You don't have permission to register