Image Alt
Evente

Verës po i vjen fundi, pushimet po mbarojnë, erdhi koha e shkollës  Përsëri në shkollë dhe përsëri në Kristal Center, ku gjeni gjithcka që ju duhet për tu rikthyer në shkollë  Libraria Kristal, Sport Vision Albania , Vigoss Aksesor, Neptun Albania ,

Kristal Center është pikërisht vendi ku fëmijët mund të argëtohen në një festë shumë të bukur të mbushur me personazhe të cilët i keni parë vetëm në filma, me kërcime të animuara të profesionistëve, face painting dhe lojra sfiduese.

Kristal Riciklo - Kristal Center fokusohet dhe angazhohet në kauzën e mbrojtjes së natyrës . Në kushtet kur natyra po rrezikohet gjithmonë e më shumë nga njeriu, është përgjegjesi e të gjithëve ne, që të japim kontributin tonë në reduktimin e

Verës po i vjen fundi, pushimet po mbarojnë, erdhi koha e shkollës :) Përsëri në shkollë dhe përsëri në Kristal Center, ku gjeni gjithcka që ju duhet për tu rikthyer në shkollë :) Libraria Kristal, Sport Vision Albania , Vigoss Aksesor, Neptun

Në Kristal Center festojmë 13 Vjetorin e hapjes 🥳🥳 13 vjet përvojë duke qënë gjithmonë pranë jush 😍😊. Numërojmë mbi 40 njësi shërbimi të të gjitha kategorive dhe vazhdojme të rritemi 💪. Ju mirëpresim së shpejti në Kristal Center me një palestër

You don't have permission to register