Image Alt
Kristal Center

Kristal Center – 1 Qershor

Kristal Center është pikërisht vendi ku fëmijët mund të argëtohen në një festë shumë të bukur të mbushur me personazhe që i keni parë vetëm në filma, me kërcime profesionale të animuara, pikturë me fytyrë dhe lojëra sfiduese.

You don't have permission to register