Image Alt

Super Oferte ne Iris Cosmetics

Super ofertë në @iriscosmetic_albania
Revlon Uniq One ​​Classic, Green Tea, Lotus, Coconut i përfitoni në super ulje vetëm për 1000 lekë
Uniq One i përshtatshëm për çdo lloj flokësh.
10 përfitimet
Flokët e thatë dhe të dëmtuar rigjenerohen, Mbron nga efektet e dëmshme të nxehtësisë, I bën flokët të butë, siguron mbrojtje nga ngjyra dhe UV, e bën më të lehtë drejtimin e flokëve, lehtëson krehjen, parandalon ndarjen e flokëve, vëllon flokët, zbut flokët dhe jep shkëlqim rrezatues.
Vendoseni në flokë të thatë ose të lagur. Mos e shpëlani.
Rezultati: Flokë të rindërtuar, forcuar, të lëmuar dhe me shkëlqim.
Oferta është e vlefshme në çdo pikë të @iriscosmetic_albania

Kategori: Etiketë:
You don't have permission to register