Image Alt

Robot kuzhine Pro

Ju prezentojmë Robotin e kuzhines Pro, pajisja që e çon gatimin në një tjetër nivel. 
Me motor të fuqishëm 1400W, enë prej çeliku inox me veshje metali & kapacitet 4.5l,
me 3 aksesorë dhe kapakun mbrojtës.
Visit Top Shop and Dormeo store in Kristal Center
 
Kategori: Etiketë:
You don't have permission to register