Image Alt
Korrik 2022

Kristal Center është pikërisht vendi ku fëmijët mund të argëtohen në një festë shumë të bukur të mbushur me personazhe të cilët i keni parë vetëm në filma, me kërcime të animuara të profesionistëve, face painting dhe lojra sfiduese.

Kristal Riciklo - Kristal Center fokusohet dhe angazhohet në kauzën e mbrojtjes së natyrës . Në kushtet kur natyra po rrezikohet gjithmonë e më shumë nga njeriu, është përgjegjesi e të gjithëve ne, që të japim kontributin tonë në reduktimin e

You don't have permission to register