Image Alt
Kristal Center

Kristal 1 Qershor

Kristal Center është pikërisht vendi ku fëmijët mund të argëtohen në një festë shumë të bukur të mbushur me personazhe të cilët i keni parë vetëm në filma, me kërcime të animuara të profesionistëve, face painting dhe lojra sfiduese.

You don't have permission to register