Image Alt

SUPER OFERTA NË TOPSHOP

Rovus Storm Vac është krijuar për pastrim të shpejtë dhe praktik të shtëpisë. Ju mund të ndryshoni opsionet e pastrimit me një klikim të thjeshtë. Pajisja është kombinimi ideal i dy fshesave: fshesës klasike thithëse dhe fshesës së dorës. Dizajn i këndshëm dhe lehtësisht i manovrueshëm duke siguruar të gjitha avantazhet e një fshese të zakonshme me ose pa kabëll.
——————-
📎 Fshesë Storm Vac e bardhë V2 Rovus: 5,490 Lekë

🏪 Vizitoni dyqanin Top Shop dhe Dormeo ne Kristal Center

 

Kategori: Etiketë:
You don't have permission to register