Image Alt

RESURRECTION, SHAMPO, MASKE, CONDITIONER

RESURRECTION
✅Shampo
✅Conditioner
✅Mask
1-Riparon fibrën e flokut duke e ushqyer dhe vitalizuar.
2-Jep gjallëri flokut të dëmtuar duke i dhënë shkëlqim dhe butësi.
3-Trajton flokët e dëmtuar duke i riparuar dhe rigjeneruar në thellësi.
I gjeni në çdo pikë të @iriscosmetic_albania 🎊
Kategori: Etiketë:
You don't have permission to register