Image Alt
Kristal Center

Femije festoni  1 Qershorin ne Kristal Center

 

 

Oferta & dhurata për fëmijët

Event special kushtuar kreativitetit, argëtimit, workshop për fëmijë.
Xhonglerë, Akrobaci, Kllown Show, Skulptori Tullumbaceve, Prestigjator, Bonceta, Tao Kuando Show, Dance, Facepainting, “Shëno të drejtën tënde”
Konkurs: Vishu me ngjyra, posto foton në facebook Kristal Center 1 dhe bëhu ti fitues i fotos më të pëlqyer.

You don't have permission to register