Image Alt
Maj 2017

    Oferta & dhurata për fëmijët Event special kushtuar kreativitetit, argëtimit, workshop për fëmijë. Xhonglerë, Akrobaci, Kllown Show, Skulptori Tullumbaceve, Prestigjator, Bonceta, Tao Kuando Show, Dance, Facepainting, "Shëno të drejtën tënde" Konkurs: Vishu me ngjyra, posto foton në facebook Kristal Center 1 dhe bëhu

You don't have permission to register