Image Alt
Kristal Center

Në botën magjike të Kristal Center – 1 Qershor


1 Qershori i dedikuar për fëmijët, argëtim, lojra, muzikë, shfaqje, magjistarë dhe shumë surpriza të tjera.Personazhe të Lizës në Botën e Çudirave, do të jenë kudo në Kristal Center!

 

Bëhu edhe ti pjesë e magjisë!1 Qershor

 

Oraret: 10:30 – 12:30;  19:00 – 20:30

You don't have permission to register