Image Alt
Tetor 2017

  Shoqata “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, organizatë e themeluar me qëllimin që të përfaqësojë dhe të mbrojë të drejtat dhe interesat e distributorëve dhe shitësve me pakicë si dhe të bizneseve në përgjithësi, dhe të shërbejë si nxitëse në solidarizimin e

You don't have permission to register