Image Alt
Kristal Center

13 VITE KRISTAL CENTER

Në Kristal Center festojmë 13 Vjetorin e hapjes 🥳🥳
13 vjet përvojë duke qënë gjithmonë pranë jush 😍😊.
Numërojmë mbi 40 njësi shërbimi të të gjitha kategorive dhe vazhdojme të rritemi 💪. Ju mirëpresim së shpejti në Kristal Center me një palestër të re dhe shërbime të tjera për ju 🤩. Kristal Center më shumë se një Qendër Tregtare.

 

 


.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

You don't have permission to register