Image Alt
Kristal Center

10 vjet Kristal- Festat shperthejne aty ku ka vertet

10 vjet Kristal Center

Argetim dhe surpriza duke filluar nga data 28 Prill!

Ejani te lini gjurmen tuaj ne kopshtin e luleve,

Te rikrijoni foto e se shkuares,

Te prisni dhuratat qe do te bien nga qielli,

Si dhe plot surpriza te tjera

Sepse festat shperthejne, vetem aty ku ka vertete.

Ju mirepresim ne Kristal Center!

Date: 28 prill, ora: 10:00

 

You don't have permission to register