Image Alt

SUPER BONUS

.😍 German Optik mendon gjithmone per ju 😍
.Paraqituni @germanoptik @gjerman_optik me kete BONUS dhe perfitoni 5000 Lek ULJE ne cdo blerje Syze Optike & Dielli
.🔴 KUJDES 🔴
.🚫 Nuk aplikohet mbi Syzet ne OFERTE
.🚫 Nuk aplikohet mbi uljet e tjera
.🚫 Ne nje blerje mund te perdoret vetem 1 BONUS
.😊 Ju mirepresim 😊
@germanoptik @gjerman_optik Komuna e Parisit, Kristal Center
.📲 067 20 42 659

 

https://www.instagram.com/p/CKBNDDDnpM4/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Kategori: Etiketë:
You don't have permission to register