Image Alt

Kondicioner LG

Kategori: Etiketë:

Përshkrim

Ju pëlqen të eksperimentoni? Në Neptun ju dhurojmë një shkop magjik që e ktheni verën në dimër dhe dimrin në verë! Po flasim për linjën më të re të kondicionerëve nga LG, Dual Cool. Dyfish fuqi, dyfish kursim dhe sigurisht, dyfish komoditet! Ejani në #neptunalbania ose porositni online. Oferta e vlefshme deri më dt. 31 Tetor 2020.

Jeto më mirë, çdo ditë.

You don't have permission to register