SHëRBIME

Kristal Center

Supermarket
"Conad"  - Marka  Conad  me mbi 1000 produkte të ndara në  kategori të ndryshme merceologjike, ka fituar ne vite besimin e konsumatorit duke shpalosur në mënyre perfekte raportin cilësi – çmim.Të gjitha produktet me markë Conad janë prodhuar me kujdes, seleksionuar dhe kontrolluar rreptësisht. Asnjë  nga produktet ushqimore nuk përmbajnë përberës me prejardhje gjenetikisht te modifikuar (OMGJ)  kjo konfirmon edhe nje herë kujdesin qe ka Conad per t’i garantuar konsumatorit një ushqim sa më të sigurt.

Shërbim Bankar
BKT   ju ofron shërbime bankare, si: hapje llogarie rrjedhëse, llogarie kursimi, të gjitha llojet e depozitave, të gjitha llojet e veprimeve në arkë, transferta parash, pagesa faturash, etj.

ATM
BKT Bank
ProCredit Bank
Alpha Bank
Raiffeisen Bank
FIBANK

Këmbim Valutor
Yldon Exhange.- ju ofron sherbimin e kembimit valuator

Shërbimet

Copyright © 2017-2021 Kristal Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rr.Frank Bardhi, Tirane, Albania

+355 4 480 1028

kristal@kristalcenter.com