RRETH NESH

Kristal center

KRISTAL CENTER një nga qëndrat më të bukura tregtare urbane, me ambiente të gjelbëruara, shplodhëse, një ambient atraktiv për të gjithë vizitorët e saj. Eshtë vendi ideal për të gjithë familjen. KRISTAL CENTER ka hapur dyert më 24 Prill 2008, me një sipërfaqe prej 25000 m2 dhe sipërfaqe të dedikuar pjesës tregtare prej 10500 m2. KRISTAL CENTER ka më shumë se 40 dyqane, 300 vënde parkimi nëntokësor dhe kënd lojrash për fëmijë ne ambietet e brendhshme te saja si dhe ne ambietet e jashtme. Pozicionimi i saj është në zonën e Komunës së Parisit nje nga lagjet me te populluara te Tiranes. Pjesë e qëndrës është KINEMAJA, me dy salla me kapacitet prej 500 personash. Në këto salla zhvillohen Spektakle të ndryshme si Apartamenti 2XL, Teatro për Fëmijë, takime politike, takime kulturore, premiera filmash, Festival Filmi, etj. Qëndra ka një linjë autobuzësh të caktuar nga Bashkia që përshkon rrugën: Sheshi Skëndërbej, Kompleksi Tajvan, Rr. Vaso Pasha, Stadiumi Dinamo, Komuna e Parisit, Kristal Center dhe anasjelltas, e cila krijon komoditet për vizitorët e sajë.


Shërbimet

Copyright © 2017-2021 Kristal Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rr.Frank Bardhi, Tirane, Albania

+355 4 480 1028

kristal@kristalcenter.com