FEMIJE FESTONI 1 QERSHORIN NE KRISTAL CENTER

Kristal Center

Femije festoni 1 Qershorin ne Kristal Center

Oferta & dhurata për fëmijët

Event special kushtuar kreativitetit, argëtimit, workshop për fëmijë.
Xhonglerë, Akrobaci, Kllown Show, Skulptori Tullumbaceve, Prestigjator, Bonceta, Tao Kuando Show, Dance, Facepainting, "Shëno të drejtën tënde"
Konkurs: Vishu me ngjyra, posto foton në facebook Kristal Center 1 dhe bëhu ti fitues i fotos më të pëlqyer.

Shërbimet

Copyright © 2017-2021 Kristal Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rr.Frank Bardhi, Tirane, Albania

+355 4 480 1028

kristal@kristalcenter.com