EVENTE

Kristal Center

Verë 2019 - Koleksionet e reja verore dhe ulje deri në 70% për koleksionet e kaluara.

Verë 2019 - Koleksionet e reja verore dh…

27-07-2019

Verë 2019 - Koleksionet e reja verore dhe ulje d... Read more

Në botën magjike të Kristal Center – 1 Qershor

Në botën magjike të Kristal Center – 1 Q…

25-05-2019

1 Qershori i dedikuar për fëmijët, argëtim, lojr... Read more

Pashkët Ortodokse

Pashkët Ortodokse

04-05-2019

{loadposition 28prill2019} Read more

11 Vite së bashku

11 Vite së bashku

04-05-2019

{loadposition 26prill2019} Read more

Pashkët Katolike

Pashkët Katolike

04-05-2019

{loadposition 21prill2019} Read more

Dita e Verës

Dita e Verës

04-05-2019

{loadposition 14mars2019} Read more

Dita e Gruas

Dita e Gruas

04-05-2019

{loadposition 8mars2019 }... Read more

10 vjet Kristal- Festat shperthejne aty ku ka vertet

10 vjet Kristal- Festat shperthejne aty …

24-04-2018

10 vjet Kristal CenterArgetim dhe surpriza duke ... Read more

Shopping TV - Hapja e madhe ne Kristal Center

Shopping TV - Hapja e madhe ne Kristal C…

27-10-2017

Shopping TV vjen  ne #KristalCenter!Mos e humbis... Read more

Conad - Marshimi i Biznesit

Conad - Marshimi i Biznesit

12-10-2017

Shoqata “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, organ... Read more

BIRRË, OUTDOOR FEST, ARGËTIM

BIRRË, OUTDOOR FEST, ARGËTIM

31-05-2017

Ndiq live Finalen e Vitit 2017 në Ligën e Kampio... Read more

Femije festoni  1 Qershorin ne Kristal Center

Femije festoni 1 Qershorin ne Kristal C…

31-05-2017

Oferta & dhurata për fëmijët Event special ... Read more

Shërbimet

Copyright © 2017-2021 Kristal Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rr.Frank Bardhi, Tirane, Albania

+355 4 480 1028

kristal@kristalcenter.com