EVENTS

Kristal center

10 vjet Kristal- Festat shperthejne aty ku ka vertet

10 vjet Kristal- Festat shperthejne aty …

24-04-2018

10 vjet Kristal CenterArgetim dhe surpriza duke ... Read more

Shopping TV - Big Opening at Kristal Center

Shopping TV - Big Opening at Kristal Cen…

27-10-2017

Shopping TV comes at #KristalCenter!Do not miss ... Read more

Conad - Marshimi i Biznesit

Conad - Marshimi i Biznesit

12-10-2017

Shoqata “Bashkimi Tregtar i Shqipërisë”, organ... Read more

BIRRË, OUTDOOR FEST, ARGËTIM

BIRRË, OUTDOOR FEST, ARGËTIM

31-05-2017

Ndiq live Finalen e Vitit 2017 në Ligën e Kampio... Read more

Femije festoni  1 Qershorin ne Kristal Center

Femije festoni 1 Qershorin ne Kristal C…

31-05-2017

Oferta & dhurata për fëmijët Event special ... Read more

Services

Copyright © 2017-2021 Kristal Center. All Rights Reserved.

Get to know Us

Rr.Frank Bardhi, Tirane, Albania

+355 4 480 1028

kristal@kristalcenter.com